Om de droom te realiseren
hebben we jouw hulp nodig

Hoe kan je ons helpen?

Direct doneren
Doneer online of maak jouw gift over op rekeningnummer: NL56INGB0007326780 (wil je in de omschrijving je naam en adres invullen? Dan kunnen we jouw gift bevestigen en je bedanken).
Actie opzetten
Steeds meer enthousiaste mensen komen in actie voor de Droom van Schalkwijk. Wil jij ook in actie komen voor de droom? Dat kan natuurlijk! Op jouw manier zamel je geld in en vraag je aandacht voor de realisatie van dit wooninitiatief. Hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, racen, spullen verkopen. Het kan allemaal!
Sponsorkliks
Steun ons met jouw aankopen. Via Sponsorkliks staan bedrijven als bol.com, Coolblue & booking.com een percentage van jouw aankoopbedrag aan ons af. Als jij je aankopen via deze link doet; dan komt dit automatisch bij ons terecht. Dit kan oplopen tot 10% van je aankoopbedrag.
Steunen met een gift
Wilt je de droom van schalkwijk steunen met een gift? Of misschien steun je ons al regelmatig of heb je plannen om ons een vaste periode te steunen. Dan helpt je ons door je gift vast te leggen door middel van een schenkingsovereenkomst. Doordat wij een ANBI status hebben profiteer je van een belastingvoordeel, want je gift is dan volledig aftrekbaar van de belasting. Meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Tussenstand

Huidige stand €30.000€
Streefbedrag €600.000€

Wat anderen over
de droom zeggen

Help je mee onze droom te realiseren?