VVHL Feest

Op zaterdag 22 juni 2019 gaven Ed, Margret, Ben, Desiree, Andre en Ingrid een ‘Vrienden Voor Het Leven’ feest.

Onder het motto:

Uw cadeau is onze donatie voor de Droom van Schalkwijk

De opbrengst:

                                        € 1310,-

Dank aan iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Gratis de Droom van Schalkwijk sponsoren

Vanaf nu is het voor iedereen die de Droom van Schalkwijk een warm hart toedraagt mogelijk om de Droom van Schalkwijk GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

Op de website, www.dedroomvanschalkwijk.nl staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando en Thuisbezorgd.nl. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de Droom van Schalkwijk een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Nieuwsbrief Kerst 2018

Met deze nieuwsbrief wensen wij iedereen fijne feestdagen toe en willen wij u graag weer bijpraten over het verloop van de ontwikkelingen met betrekking tot ons mooie project.

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
-Droomlogeren
-Grond/Kavel
-Brandpunt+ documentaire
-Presentatie bij Lion’s
-Project manager
-Website gemeente

Nieuwsbrief droom kerst 2018

Hompert-Renes sponsort € 10.000,=

De voorzitter van de Stichting de Droom van Schalkwijk heeft de directeur van Hompert-Renes Straal- Schilder- en Betonrenovatiewerken verteld over de Droom van Schalkwijk.

De directeur van Hompert-Renes heeft na de uitleg over de Droom besloten ons initiatief te sponsoren.

En wel met een enorm bedrag, Hompert-Renes sponsort de Droom van Schalkwijk met het bedrag van  €10.000,=

 

U begrijpt dat we daar reuze blij mee zijn. Wij bedanken Hompert-Renes dan ook hartelijk voor deze prachtige bijdrage.

Opbrengst emballage actie Jumbo

De emballage actie van Jumbo aan de Spoorhaag in Houten (het Rond) is beëindigd. Jumbo heeft de opbrengst van het het gestorte statiegeld in juni gedoneerd aan De Droom van Schalkwijk.

De actie heeft €38,90 opgebracht. Wij bedanken Jumbo en de mensen die hun statiegeld gedoneerd hebben dan ook hartelijk voor de bijdrage.

Goed doel emballage afdeling Jumbo Spoorhaag Houten

In juni heeft Jumbo Spoorhaag Houten weer een prachtig goed doel waarvoor bij onze emballage afdeling geld wordt ingezameld. Dit keer gaat het geld naar ‘De Droom van Schalkwijk’.
Zoals Jumbo dit op facebook beschrijft:

Een mooi initiatief om voor personen met een ernstige verstandelijke beperking een comfortabele en veilige woonomgeving te realiseren. Draag jij ook je steentje bij?! ??

In de maand juni dus alle lege flessen inleveren bij Jumbo.

Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht.

Dit betekent onder andere dat wij moeten aangeven hoe wij met de gegevens omgaan die wij hebben verzameld, met wie wij deze informatie delen enzovoort.
Ook moeten wij iedereen die zich heeft aangemeld als belangstellende voor de Droom van Schalkwijk de mogelijkheid geven de eigen gegevens in te zien en te laten verwijderen.
Hiervoor hebben wij een privacy verklaring opgesteld en op de homepage van de website geplaatst.

Ook is het aanmeldformulier aangepast. Bij nieuwe aanmeldingen moeten de belangstellenden akkoord gaan met de privacy verklaring en toestemming geven tot het gebruik van de opgegeven gegevens voor de Droom van Schalkwijk.

De mensen die zich al aangemeld hebben ontvangen een mail waarin gevraagd wordt om ook toestemming te geven voor de opslag en het gebruik van de opgegeven informatie ten behoeve van de Droom van Schalkwijk.